Termeni și Condiții

Pentru că ne dorim să creăm o experiență cât mai plăcută prin vizionarea acestui magazin online, am creat acești “Termeni și Condiții” cât mai clar am putut!
 
Prin urmare, vă recomandăm să citiți acești termeni și condiții înainte de vizualizarea acestui site și, mai ales, înainte de plasarea unei comenzi, iar pentru orice nelămurire sau informație, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, utilizând messenger-ul sau numărul de telefon 004 0754071578, valabil inclusiv pe WhatsApp, în intervalul orar 8:00-20:00, de luni pana sâmbătă!
 
Menționăm că apelurile către Serviciul Clienți vor fi taxate la tariful standard practicat de operatorul de telefonie la care sunteți abonat, iar apelurile pot fi înregistrate pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.
 
Definiţii

În conţinutul prezentului document, prin www.florisievenimentebraila.ro se va înţelege serviciul oferit, în totalitatea părţilor sale componente, de către II Mihalcea Alexandra Maria, întreprindere individuală, înfiinţată legal în România şi având următoarele date de identificare: Cod de Identificare Fiscală 34914584; Număr Înregistrare Registrul Comerţului: F9/678/2015; Sediul social: Braila, Aleea Chimiștilor 3.
 
Site-ul www.florisievenimentebraila.ro (denumit în continuare și “Flori pentru Suflet”) reprezintă toate paginile, subpaginile, imaginile, textul, codul sursă şi subdomeniile aferente domeniului www.florisievenimentebraila.ro
 
Prin vizitator se va înţelege orice persoană care, prin intermediul oricărei soluţii tehnice şi conexiune la internet, vizualizează orice pagină de pe site-ul www.florisievenimentebraila.ro sau pagina Flori pentru suflet.
 
Prin utilizator se va înţelege persoană fizică sau juridică care creează pe site-ul www.florisievenimentebraila.ro un cont de utilizator.
 
Prin client se va înţelege utilizatorul sau vizitatorul site-ului www.florisievenimentebraila.ro care a finalizat plasarea unei comenzi.
 
Contul de utilizator
 
Dacă ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, eşti responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului şi a parolei aferente, şi eşti de acord să-ţi asumi răspunderea pentru toate activităţile comerciale întreprinse prin intermediul contului tău şi a parolei. Dacă ai sub 18 ani, poţi folosi site-ul www.florisievenimentebraila.ro doar cu implicarea şi aprobarea unui tutor.
 
Imaginile produselor
 
Imaginile produselor listate pe site-ul www.florisievenimentebraila.ro sunt imagini cu titlu de prezentare. În cazul aranjamentelor și buchetelor florale,  www.florisievenimentebraila.ro  respectă tipul de aranjament, culoarea, tipul şi ponderea florilor din imagine rezultând un aranjament floral aproape identic sau foarte asemănător cu cel din imagine. Diferenţele pot apărea din perspectiva stadiului de înflorire la momentul livrării, dar veți primi o fotografie reală cu produsul finit înainte de momentul livrării. Atenție: Menționăm că putem înlocui un anumit soi de floare cu un alt soi din aceiași familie (ex: dacă nu este pe stoc orhidee vanda, va fi înlocuită cu orhidee cymbidium) sau poate fi aceiași soi  de floare, dar culoare diferită, păstrând același principiu cromatic. De asemenea, în cazul în care anumite flori lipsesc din stoc, ne rezervăm dreptul de a le înlocui cu unele asemănătoare, păstrând designul și valoarea originală.
 
Preţurile
 
Preţurile sunt exprimate în RON (lei). Toate tranzacţiile se vor procesa în RON (moneda oficială a României). În cazul plăţilor în valută, banca noastră va efectua schimbul automat în RON la preţul de cumpărare din ziua respectivă.
 
Ne asumăm dreptul de a modifica preţurile pe site-ul www.florisievenimentebraila.ro oricând dorim fără o înştiinţare în prealabil. Ne rezervam și dreptul de a schimba sau de a modifica “Termenii și condițiile”, astfel că vă rugăm să consultați cu regularitate acest document. 
 
Livrarea la domiciliu
 

www.florisievenimentebraila.ro efectuează livrări la domiciliu. Intervalul orar ce poate fi indicat pe formularul de comandă, este un interval orar informativ. Încercăm şi reuşim de cele mai multe ori să ajungem la destinație în intervalul orar indicat, dar nu ne asumăm nicio obligaţie în acest sens. În cazul în care, din motive obiective, nu putem efectua livrarea la data selectată din calendar în momentul plasării comenzii online, putem returna integral contravaloarea.  www.florisievenimentebraila.ro nu efectuează livrări in ziua de duminică, decât în cazul în care vă este confirmată telefonic disponibilitatea.
 
Atenție: Pentru oricare din următoarele situaţii, nu ne asumăm nicio obligaţie şi, de asemenea, nu vom returna integral sau parţial valoarea comenzii:
 
 – destinatarul sau nicio altă terţă persoană nu se află la adresa de livrare indicată de cumpărător, iar destinatarul nu poate fi contactat telefonic;
 
 – destinatarul nu se află în oraşul de destinaţie indicat de cumpărător în formularul de comandă;
 
 – adresa de livrare indicată de cumpărător în formularul de comandă este greşită sau incompletă;
 
 – destinatarul refuză preluarea comenzii.
 
Licenţa de acces pe site

 www.florisievenimentebraila.ro îţi oferă o licenţă limitată pentru a accesa în interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptânt situaţiile în care www.florisievenimentebraila.ro îşi declară acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.florisievenimentebraila.ro şi nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimţământul scris al www.florisievenimentebraila.ro.

Drepturi de autor

Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor reglementată în cadrul Statului Român.